11 Μαΐου 2011

Sarakatsanos.gr


Μετά την Γ. Σ. του Συλλόγου Ν. Έβρου λειτουργεί το sarakatsanos.gr ( http://sarakatsanaioi.com ) με διαχειριστή τον κο. Πιστόλα Γιάννη. Άρα δεν πρόκειται για site του Συλλόγου αλλά  για προσωπικό. Για να δούμε τι θα γίνει τώρα.

Άποψη: Μάλλον κάποιοι δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα . . . . . Έχουν κάνει πολλά πράγματα και συνεχίζουν να κάνουν. Η ιστορία θα τους κρίνει για τις κινήσεις τους. Πάντως τίποτα δεν είναι τυχαίο.

1 σχόλιο:

  1. 1)Ποία είναι η στάση του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Έβρου που ένας πρώην Πρόεδρος του Δ. Σ. χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα του χωρίς να αφαιρεί από το λογότυπο ότι είναι του Συλλόγου;


    Γιατί το Δ. Σ. του Συλλόγου Ν. Έβρου δεν παίρνει επίσημη θέση;

    Τελικά ποίος διοικεί τον Σύλλογο Ν. Έβρου;

    Μήπως έχει επιβληθεί στρατιωτικό καθεστώς;

    Άποψη: Οι μάσκες έχουν πέσει! Ο πρώην Πρόεδρος είναι πίσω από όλα και μάλλον δεν είναι φοιτήτες αυτοί που έχουν ένα blog Α Λ Λ Α θα ήθελαν κάποιοι ακόμα να είναι φοιτητές . . . .


    Υ. Σ.: Θα συνεχίσουμε να γράφουμε την αλήθεια και φυσικά χωρίς να προσβάλουμε ΚΑΝΕΝΑΝ! Εκφραζόμαστε αληθινά και πραγματικά γιατί ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. Εάν σε όλα αυτά που γράφουμε για την Π.Ο.Σ.Σ. είναι ψέματα θα θέλαμε να μας τα στείλετε με e-mail: neasarakatsanwn@gmail.com . Όταν δεν μπορείς να φτάσεις κάποιον τον πετάς λάσπη για να μπορέσεις να καλύψεις τον εαυτό σου! Κάποιοι το ξέρουν ΚΑΛΑ αυτό το << Κ Ο Λ Π Ο >>

    2)Το sarakatsanos.gr έπαψε να εμφανίζεται με την αρχική του μορφή με αποτέλεσμα να εμφανίζεται η ιστοσελίδα του Συλλόγου Ν. Έβρου που συμπεριλαμβάνει και το μουσείο του Συλλόγου. Τελευταία μορφή της ιστοσελίδας. Και όλα αυτά λίγο πριν Γενική Συνέλευση του Συλλόγου. Κάποιος παίζει το παιχνίδι στην πλάτη του Συλλόγου.


    Άποψη: Μας παρακολουθούν πολλοί - Γράφουμε ΠΑΝΤΑ την αλήθεια

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή