12 Μαΐου 2011

31ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Σαρακατσάνων.

Αφήνουμε για λίγο τον ακριτικό Έβρο όπου εκεί κάποιος προσπαθεί να ξαναμπεί στο παιχνίδι το οποίο ο  ίδιος το είχε εγκαταλείψει πριν λίγο καιρό και αρχίζουμε να συλλέγουμε πληροφορίες για την διοργάνωση του 31ου Πανελλήνιου Ανταμώματος Σαρακατσάνων.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην διοργάνωση και να αποδείξει τα μέλη του Δ. Σ. της Π.Ο.Σ.Σ. ότι ως Σαρακατσάνοι θα τα καταφέρουν να συνεννοηθούν μεταξύ τους γιατί το Αντάμωμα είναι ένας θεσμός που κράτησε μέσα σε αυτά τα 30 χρόνια και έγινε γνωστός σε όλη την Ελλάδα.

Άποψη: Προς το Δ. Σ. της Π.Ο.Σ.Σ.: Σας δίνεται η ευκαιρία να δείξετε ομοψυχία και να γίνεται μια γροθιά για την επιτυχημένη διοργάνωση του Ανταμώματος. Όμως είναι επιτακτική ανάγκη να μην κάνετε περιττά έξοδα όπως κάνατε πέρυσι. Οι οφειλές θα παραμείνουν και μετά το Αντάμωμα και δεν θα πρέπει να αυξηθούν, παράλληλα όμως θα πρέπει να ευχαριστήσετε όλους αυτούς που θα παραβρεθούν και θα στηρίξουν το Αντάμωμα Σαρακατσάνους και μη - και αυτό θα γίνει με την Α Ρ Τ Ι Α διοργάνωση. Σας επισημαίνουμε ότι θα πρέπει να διαφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού αυτόν τον θεσμό! 

Καλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου