18 Μαΐου 2011

Δεν χαϊδεύουμε αυτιά.

Μέσα από το συγκεκριμένο Blog προσπαθούμε να πούμε την αλήθεια έτσι όπως είναι. Τόσο χρόνια δυστυχώς δεν υπήρξε κανένας να βγει και να τα πει Ο Λ Α με το όνομα τους. Ας πάρουμε τα πράγματα και τα γεγονότα από την αρχή. Ας αρχίσουμε με την πόλη που εδρεύει το Δευτεροβάθμιο όργανο των Συλλόγων μας, την Θεσσαλονίκη.

Ας αναλύσουμε την κατάσταση, όσο μπορούμε και γνωρίζουμε, που υπάρχει σε έναν από τους μεγαλύτερους και παλαιότερους Συλλόγους, τον Σύλλογο Ν. Θεσσαλονίκης " Η ΕΝΩΣΗ ". Στον Σύλλογο υπάρχουν κόντρες που έχουν οδηγηθεί ακόμα και στα δικαστήρια. Σύλλογος δραστήριος την τελευταία 15-ετία, έχουν περάσει αξιόλογα πρόσωπα από το Δ. Σ.. Κι εδώ το φαινόμενο της οικογενειοκρατίας υπάρχει, τα τελευταία χρόνια δύο οικογένειες που διαδραματίζουν η καθεμία ξεχωριστό καθοριστικό ρόλο για τον Σύλλογο τα έχουν βρει. Όσοι ασχολούμαστε καταλαβαίνουμε και βλέπουμε να υπάρχει ένα δίδυμο το οποίο είναι πολύ καλά οργανωμένο και ο ένας στηρίζει τον άλλον αν και τα τελευταία χρόνια έχουν χωρίσει οι δρόμοι τους στο θέμα της διοίκησης του Συλλόγου. Ουσιαστικά το οργανωτικό κομμάτι του Συλλόγου είναι αυτοί οι δύο άνθρωποι που άσχετα από την διαφορά ηλικίας τους ο ένας δείχνει στον άλλον πλήρη εμπιστοσύνη και πάνω απ' όλα δείχνουν ότι μπορούν να δημιουργήσουν τον χώρο για να έλθει ο τρίτος της παρέας ο οποίος είναι λίγο απόμακρος  Α Λ Λ Α  πάντα έτοιμος να διαδραματίσει ρόλο στην Π.Ο.Σ.Σ.. Όσοι ασχολούμαστε με την Π.Ο.Σ.Σ. μας είναι γνωστές και στο παρελθόν οι προσπάθειες που έχει κάνει για να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην Π.Ο.Σ.Σ..

Όπως φάνηκε στο Συνέδριο από την εισήγηση του Συλλόγου Ν. Θεσ/νίκης ήταν η άτυπη αρχή των ωμών παρεμβάσεων στην Π.Ο.Σ.Σ. για μπορέσουν να μετρήσουν συμπάθειες και αντιπάθειες των Συλλόγων. Κι αυτό έχει απώτερο σκοπό την ενασχόληση τους  Ξ Α Ν Α  με την Π.Ο.Σ.Σ. αφού τα τελευταία χρόνια είχαν απομακρυνθεί.

Άποψη: Πιστεύουμε ότι ο Σύλλογος Ν. Θεσ/νίκης θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην Π.Ο.Σ.Σ. αφού οι συνθήκες έχουν ωριμάσει. Το πόσο σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσουν θα μας το δείξουν στο φετινό Αντάμωμα γιατί είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία να μας δείξουν εάν έχουν την διάθεση να διεκδικήσουν ακόμα και την πλειοψηφία του Δ. Σ. της Π.Ο.Σ.Σ. με ότι αυτό συνεπάγεται. Σίγουρα οι κινήσεις τους που έχουν αρχίσει από την περσινή παρουσία του Συλλόγου στο Αντάμωμα, την εισήγηση και την παρουσία του Συλλόγου στο Συνέδριο και μια σειρά διάφορων ενεργειών μας έχουν αφήσει τα περιθώρια να κάνουμε όλες αυτές τις σκέψεις. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΣΤΙΣ Γ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Σ..

Υ.Σ. : Συνεχίζουμε την ανάλυση και για άλλους Συλλόγους που έχουν ασχοληθεί έντονα με την Π.Ο.Σ.Σ..

5 σχόλια:

  1. ΠΟΛY ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΡΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΣΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΚΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΣΣ... ΕΧΕΤΕ ΝΕΑ....ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΠΟΣΣ ΘΕΛΕΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΚΑΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ .ΑΦΗΣΣΤΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ 9 ΑΤΟΜΑ
    ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΣΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ
    ΜΗΤΡΟΣ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΙΣ ΑΞΙΟΠΟΙΣΤΙΑΣ ΤΙΣ ΠΟΣΣ . ΣΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΓ

    ΑπάντησηΔιαγραφή