24 Μαΐου 2011

Η παρτίδα ΤΩΡΑ αρχίζει για κάποιους!

Μεγάλο ερωτηματικό επικρατεί για όσους ασχολούνται με την Π.Ο.Σ.Σ. για το ποια θα είναι η στάση του Συλλόγου Ν. Θεσ/νίκης μετά από την απόφαση του Συλλόγου Ν. Έβρου να μην αποσυρθεί -τελικά- από μέλος της Π.Ο.Σ.Σ.. 

Το ερώτημα είναι τώρα τι θα αποφασίσουν να κάνουν από τον Σύλλογο Ν. Θεσ/νίκης. 

Τι θέλουμε να πούμε:
Ο Σύλλογος Ν. Θεσ/νίκης ελέγχεται από δύο άτομα που τα έχουμε αναφέρει σε προηγούμενη ανάρτηση (ΔΙΑΒΑΣΤΕ  Ε Δ Ω) , η οποία προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις,  ενώ για τα θέματα της Π.Ο.Σ.Σ. τα δύο άτομα γίνονται τρία. Τα τρία λοιπόν άτομα αυτά ποτέ δεν έχουν κρύψει τον διακαή πόθο τους να διεκδικήσουν την αρχηγία της Π.Ο.Σ.Σ.. Αν και τον έχουν επιχειρήσει αρκετές φορές στο παρελθόν δεν το είχαν καταφέρει. Η μεγάλη τους κόντρα είναι ο ΤΕΩΣ Πρόεδρος του Δ. Σ. της Π.Ο.Σ.Σ.. (όσοι δεν αντιλαμβάνονται ποιος είναι σας αναφέρουμε ότι γιόρταζε προχθές και είναι από Θεσσαλία).

Όπως μας άφησαν να καταλάβουμε από το Συνέδριο τον Μάρτιο προσπαθούν να έλθουν και πάλι στο προσκήνιο.

Άποψη: Μην ξεχνάμε όμως ότι αυτοί οι τρεις κύριοι & η παρέα τους έχουν προκαλέσει πολλές φορές εντάσεις, άλλες φορές δικαιολογημένα και άλλες φορές αδικαιολόγητα, κατά την διάρκεια της Γ. Σ. της Π.Ο.Σ.Σ.. Είναι τα άτομα που με τον ΤΕΩΣ έχουν προσωπικές διαφορές και τις μεταφέρουν στην Π.Ο.Σ.Σ.. Όλα αυτά θα τα δούμε στο Αντάμωμα ΔΗΛΑΔΗ εάν θα ασχοληθούν για να κάνουν συμμαχίες και να κλείσουν παλιές πληγές. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο αρχηγός της παρέας είναι ο ξανθός.

1 σχόλιο:

  1. Φίλε δε γνωρίζω ποιος είσαι, αλλά ένα έχω να σημειώσω. Στις τελευταίες εκλογές της ΠΟΣΣ βρέθηκα εκεί ως παρατηρητής από ενδιαφέρον λόγω παλαιότερης ενασχόλισής μου με τα διοικητικά της ΠΟΣΣ. Δεν υπάρχαν υποψηφιότητες για να συμπληρωθεί το Δ.Σ. Δεν νομίζω ότι ήταν δύσκολο για κάποιον που επιθυμούσε πραγματικά να προσφέρει να εκλεγεί σ' αυτή τη διαδικασία. Ολοι μας προτιμούμε την αυστηρή κριτική των πεπραγμένων των άλλων εκ του ασφαλούς. Υπάρχει πιστεύω "πεδίον δόξης λαμπρό" για όποιον πραγματικά θέλει να ασχοληθεί με την ΠΟΣΣ μέσα από το Δ.Σ. Όλα τα άλλα είναι προφάσεις και ανευθυνότητες. Τέλος, να κλείσω με μια προτροπή: Ας προβάλουμε όλοι μας ότι καλό έχει γίνει αυτά τα χρόνια για το συνάφι μας και να κοιτάξουμε μπροστά.
    Γ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή