8 Μαΐου 2011

Κι όμως γίνεται;

Συνεχίζοντας να λέμε τα πράγματα τους με το όνομά τους διαπιστώσαμε ότι στο Συνέδριο δεν έγινε εκτενής αναφορά για την διοργάνωση του φετινού Ανταμώματος.

Τι εννοούμε: 

Το Δ. Σ. της Π.Ο.Σ.Σ.:
  • Είχε την ευκαιρία να μας αναλύσει τα σχέδια για το Αντάμωμα.
  • Μπορούσε να ζητήσει από τους Συλλόγους προτάσεις-ιδέες για την ανανέωση του Ανταμώματος.
  • Υπήρχαν Σύλλογοι οι οποίοι ήθελαν να κάνουν προτάσεις Α Λ Λ Α δυστυχώς οι διαφωνίες μεταξύ των μελών του Δ. Σ. δεν άφησαν καθόλου χρόνο για να αναλυθούν.
Και όλα αυτά συνέβησαν στην Γ .Σ . της Π.Ο.Σ.Σ. που αντί να αναλύουμε για το τι Π Ρ Ε Π Ε Ι να υλοποιηθεί καθόμασταν και ακούγαμε φωνές.


Άποψη: Οι έντονες διαφωνίες μεταξύ των μελών του Δ. Σ. της Π.Ο.Σ.Σ. οδήγησαν την Γ. Σ. να μην έχει την πολυτέλεια να αναλυθούν ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, να συζητηθούν ΑΠΟΨΕΙΣ - ΙΔΕΕΣ. Εμείς ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ τέτοια ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΥΡΙΟΙ του Δ. Σ.. Τυχαίο δεν νομίζω; Πρέπει να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες που του αναλογούν - ΔΗΛΩΣΤΕ ότι ΔΕΝ μπορείτε να συνεργαστείτε μεταξύ σας και παραιτηθείτε γιατί όσο παραμένει ένα Δ. Σ. που δεν υπάρχει συνεργασία και ομοψυχία τόσο χειρότερα. Η Π.Ο.Σ.Σ. δημιουργήθηκε πριν 30 χρόνια για υπηρετεί την ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Ο Χ Ι για να εξυπηρετεί προσωπικές βλέψεις και συμφέροντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου