8 Απριλίου 2011

Για να προλάβουμε κάποιους.

Επειδή θέλουμε πάντα να διατυπώνουμε την αλήθεια μέσα από αυτό το Blog, θα θέλαμε να προλάβουμε κάποιους κυρίους οι οποίοι διαβάζοντας την ανάρτηση μας "Οι ομάδες της Π.Ο.Σ.Σ." θα αρχίσουν να λένε αριστερά & δεξιά ότι δεν είναι έτσι. Ότι δεν υπάρχουν ομάδες και διάφορα τέτοια. . . . Κύριοι οι ομάδες αυτές υφίστανται!

Είναι αυτές οι ομάδες που αλληλοσπαράζονται σε κάθε εκλογική διαδικασία για να την ανάδειξη Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Σ.. Είναι αυτές οι ομάδες οι οποίες έχουν είτε μεγάλο είτε μικρό μερίδιο ευθύνης για την απαξίωση της Ομοσπονδίας μας. Είναι αυτές οι ομάδες οι οποίες μετράνε τις δυνάμεις τους με υποψηφίους οι οποίοι, τις περισσότερες φορές, είναι ΑΣΧΕΤΟΙ, δεν ξέρουν τι θα πει Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσαναίων. Κι αυτό το βιώνουμε σε μεγάλο βαθμό στο τωρινό Δ.Σ.. Είναι αυτές οι ομάδες οι οποίες σε κάθε Γ.Σ. η μία προσπαθεί να εκθέσει την άλλη.  

Κι επειδή μας αρέσει η αλήθεια είναι αυτές οι ομάδες οι οποίες έχουν φέρει την Ομοσπονδία μας σε τέτοια θέση ώστε τα μέλη του Δ.Σ. της να αλληλοκατηγορούνται ΔΗΜΟΣΙΑ στην Γ.Σ..

Απευθυνόμαστε στους ΑΡΧΗΓΟΥΣ της κάθε ομάδας!
Εάν ενδιαφέρεστε τόσο πολύ για το ΚΑΛΟ της Π.Ο.Σ.Σ. σταματήστε τις διαφωνίες & την διχόνοια και αρχίστε την συλλογική δουλειά. Φτάνει πια. . . . . .

1 σχόλιο: