2 Απριλίου 2011

Διαβάστε στην ενότητα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ & ΝΕΑ

Η Γενική Συνέλευση της Π.Ο.Σ.Σ..


Η Γ.Σ. της Π.Ο.Σ.Σ. πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Μαρτίου.

Πριν λίγες μέρες σας αναλύσαμε τι έγινε.

Σήμερα μέσα από την ενότητα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ-ΝΕΑ θα ενημερώσουμε για το τι άλλο δεν σας είπαμε.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Σ. προσπαθούσε να μας πείσει ότι ΜΑΥΡΟ είναι ΑΣΠΡΟ. Για τα χρέη που έχει να αντιμετωπίσει η Π.Ο.Σ.Σ. δεν ανέφερε πολλά πράγματα! Απέφυγε να κατονομάσει ΠΟΙΟΙ τα δημιούργησαν, με αποτέλεσμα να μας δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά. Γιατί να συγκαλύπτει τους ΥΠΕΥΘΗΝΟΥΣ αυτού του ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. ΜΕΓΑ λάθος Πρόεδρε να τους συγκαλύπτεις διότι αυτομάτως γίνεσαι κι εσύ ΣΥΝΥΠΕΥΘΗΝΟΣ της κατάστασης που θα παραδόσεις στον επόμενο Πρόεδρο της Π.Ο.Σ.Σ., που σύμφωνα από πληροφορίες μας θα είναι από την Ήπειρο.

Φυσικά, ο προγραμματισμός για την επόμενη χρόνια δεν μας αναλύθηκε γιατί ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ.

Η Γ.Σ. αρένα πραγματική, με το να έχεις το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Σ. να αλληλοσπαράζονται. Προσωπικές επιθέσεις μεταξύ των μελών του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Σ.  και το Προεδρείο της Γ.Σ. να προσπαθεί να συνηδοτοποήσει ότι δεν υπάρχει κανένας εισηγητής για να μας αναλύσει τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης της Γ.Σ..

Ένα πραγματικό μπάχαλο . . . . . Και να έχουμε τον κο. ΠΡΟΕΔΡΟ της Π.Ο.Σ.Σ. να παπαγαλίζει όλη την εβδομάδα που μας πέρασε ότι κέρδισε τις εντυπώσεις στην Γ.Σ.. Πρόεδρε δεν βλέπεις το παγόβουνο που θα πέσουμε πάνω. Πολλοί αν ήταν στην θέση σου θα είχαν παραιτηθεί.

ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου