30 Μαρτίου 2011

Γενική Συνέλευση Π.Ο.Σ.Σ..

Στην Γενική Συνέλευση της Π.Ο.Σ.Σ. την Κυριακή το πρωί η συμμετοχή ήταν απογοητευτική. Πιστεύουμε ότι οριακά υπήρξε απαρτία για να ξεκινήσουμε. (Η αλήθεια είναι ότι και να μην υπήρχε κανείς δεν το καταλάβαινε!)

Το Διοικητικό Συμβούλιο πρότεινε Προεδρείο Γ.Σ. (Πρόεδρος: Μουτσιάνας Γιώργος Σ.Σ.Ν.Θ., Γραμματέας: Ζαρογιάννης Επαμεινωνδας Σ.Σ.Ν.Φ. και Μέλος:Παππάς Κώστας Σ.Σ.Ν.Λ.) το οποίο  ψηφίστηκε ομόφωνα από το Σώμα.
  1. Υπήρξαν αντιδράσεις από -σχεδόν- όλο τους συμμετέχοντες για τα θέματα ημερησίας διατάξεως (προστέθηκαν ακόμα 3 θέματα χωρίς να ενημερωθεί κανείς).
  2. Υπήρξαν έντονες αντιδράσεις (ΔΙΑΚΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ) από τον Σύλλογο Ν. Έβρου για την απορριφθείσα εισήγηση. Οι αντιπρόσωποι του Σ.Σ. Ν. Έβρου, κ. κ. Πιστολάς & Νάστος, ζητούσαν επίμονα τον λόγο της απόρριψης της εισήγησης τους (η εισήγηση ήταν πολύ δυνατή και καλή για το Οργανωτικό Συνέδριο, προσωπική μας άποψη) από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κο. Μαρμαγκίολη αλλά ποτέ δεν έλαβαν απάντηση.
  3. Ο Πρώην Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Σ., κος Ανατολίτης, έκανε προσωπική επίθεση (τεκμηριωμένη και μάλλον ΔΙΑΚΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ) στον Πρόεδρο του Δ.Σ. κο. Μαρμαγκίολη αλλά και σ' αυτόν δεν δόθηκε απάντηση.
  4. Η Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ., κα. Ζαραλή, δεν στήριξε τον Πρόεδρο του Δ.Σ. όσο έπρεπε.
  5. Ο Πρώην Πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Σ.,κος Μόσχος, ήλθε για ακόμη μία φορά σε προσωπική κόντρα με τον Πρόεδρο της Γ.Σ. κο. Μουτσιάνα.
  6. Υπήρξε μεγάλη κόντρα (κυρίως μεταξύ των μελών του Δ.Σ.) για το ποιος θα είναι ο αντιπρόσωπος της Π.Ο.Σ.Σ. στην Συνομοσπονδία Πολιτιστικών Φορέων.
  7. Υπήρξαν έντονες διαφωνίες για την ίδρυση αστικής εταιρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου