4 Ιουνίου 2011

Διαφορετικοί συσχετισμοί οι περσινοί με τους φετινούς.

Όπως φαίνεται οι συσχετισμοί στο Δ. Σ. της Π.Ο.Σ.Σ. έχουν αλλάξει από τους περσινούς. Έχουν μεσολαβήσει πάρα πολλά γεγονότα που οδήγησαν σε 2 παραιτήσεις (από την θέση του Ταμία και από την θέση του Αντιπροέδρου), τα οποία θα τα αναλύσουμε σύντομα, και όμως κάποιοι συνεχίζουν να καπηλεύονται ότι είναι μέλη του Δ. Σ. την Π.Ο.Σ.Σ.. Κάποιοι προσπαθούν να επωφεληθούν από την θέση που κατέχουν όσο γίνεται περισσότερα σύμφωνα με τις ανάγκες τους. 

Το κρίσιμο σημείο σε αυτήν την αλλαγή των συσχετισμών είναι ότι έχουν αλλάξει τόσες πολλές φορές με αποτέλεσμα κανένας να μην εμπιστεύεται κανέναν μέσα στο Δ. Σ.. Γι' αυτό κύριοι το μεγαλύτερο κομμάτι την ευθύνης για τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η Π.Ο.Σ.Σ.  το έχει το τωρινό Δ. Σ..

Ο Πρόεδρος κάνει φιλότιμες προσπάθειες να ενώσει τα μέλη του Δ. Σ. αλλά δυστυχώς ο καθένας τους έχει τραβήξει το δικό του μοναχικό δρόμο. 

Είναι επιτακτική ανάγκη να διοργανώσετε το Αντάμωμα όσο γίνεται καλύτερα γιατί έχετε εκλεγεί για να υπηρετήσετε την Π.Ο.Σ.Σ. και όχι να υπηρετήσει η Π.Ο.Σ.Σ. τα προσωπικά σας συμφέροντα. Σταματήστε τις προσωπικές σας κόντρες και υπηρετήστε την Π.Ο.Σ.Σ., υπηρετήστε τους Σαρακατσάνους. 

Αναρωτιόμαστε που θα μας οδηγήσει αυτή η κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου